Helg

Äntligen har min helg börjat. Jobbade som sagt kväll ikväll & likt jag hade förutspått så dog köerna ut vid åtta. Sista halvtimmen satt jag & rullade tummarna & diskuterade lite med Christian bara…

Ska försöka mig på att plugga nu, trots att kroppen värker av mina få timmars sömn jag fått den här veckan. Ska ut till Birsta med Pontus imorgon & har även lovat att haka på till O’learys imorgon kväll för en öl. Hur ska det här gå ihop? Läggdags innan två i alla fall, om jag nu somnar vill säga………..

Psst.. 1 månad kvar till min födelsedag. Vill inte bli ett år äldre! :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>