Galen

Ärligt – jag blir snart galen. Jag är så inni helvetes jävla äckligt trött på dessa förbannade sömnproblem. Ni får ursäkta mitt enormt dåliga ordval, men nu är jag riktigt trött på det här. Tio över elva la jag mig i sängen. Nu är klockan prick tre & jag har fortfarande inte somnat. Jag börjar fan grina snart!!!

Även fast jag egentligen inte behöver gå upp förrän sen eftermiddag, så skulle jag ju vilja plugga lite & göra något vettigt av dagen innan det är dags att gå till jobbet. Men icke. Jag ska hellre ligga i sängen, sömnlös, förbannad & rent ut sagt vansinnig. Ett besök hos farbror doktorn står på schemat direkt på måndag morgon. Fan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>