Kundservice

Denna vecka i skolan fortsatte vi med besöksnäringen och började lite smått på kundservice och kundlojalitet.
Mycket intressant! Ska skapa ett scenario tills på måndag och det ska bli så himla intressant och se hur resten av klassen har gjort!

Är på väg hem nu. Det suger att pendla. Enda fördelen är väl att jag får en himla massa tid till att plugga. Haha! Önskar såå att dessa åtta månader går skitfort så jag kan flytta till denna underbara stad! Stockholm i mitt hjärta.

Har nog planer för varenda dag den här veckan och helgen. Kommer gå skitfort.
Vinet jag beställt på bolaget tog fyra dagar att få istället för åtta. Jag är lycklig! Köttet jag beställde på Coop kom igår. Färgen jag beställt till skrivbordet och matbordet kom idag. Så som ni förstår har jag massor att göra? :) Hurra!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>