Skolan har börjat!

Åkte till Stockholm i söndags med Crille & barnen. Fick låna en lägenhet i Solna som jag sov i. Lyckades ta mig till skolan första dagen, även om jag & Stockholms kollektivtrafik inte är så överens alla gånger. Första dagen kändes bara: Är det här verkligen rätt? Vad fan har jag gett mig in på?
Andra dagen släppte det, fick lära känna klasskamraterna lite mer, lärarna, parallellklassen, de som går inriktning hotell, fick massor med inspiration vid föreläsningarna på Scandic Hasselbacken. Så nu lättade det lite. Tack och lov! Och även att alla man går med är intresserade av samma sak, har samma mål inför examen.. Fantastiskt!

Enda nackdelen är att jag ska pendla till Stockholm varje vecka nu i åtta månader.. Beroende på när jag hittar något lämpligt jobb och boende i Stockholm. Ska förklara mer hur detta kommer gå till sen. Nu är det dags att packa igen, för imorgon åker jag tillbaka till storstaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>