Nytt jobb

Fick nytt jobb i fredags! Eller, ett till jobb rättare sagt. Jobbar extra på Mekonomen när de behöver mig. Men nu fick jag serveringsjobb i Borlänge. Skitkul! Men aj så ont i fötterna jag hade, flera frågar efteråt! Inte van, har ju inte gått på golvet på nästan fyra månader. Och fyra etager dessutom. Men dricksen var inte dåliga iallafall, det är positivt ;)
Jobbat på Meko i tre dagar nu. Åter till Borlänge imorgon.
Yasmine har 25-årsfest på fredag, temafest! Det ska bli kul! :)
Lördag kommer min farbror från Göteborg och hälsar på. Skoj! Har inte träffat honom sen i april.
I övrigt då? Lägenheten börjar ta form. Massa småpill kvar såklart. Men kaklet och elen ska vara klart i köket i mitten på nästa vecka. Senast. Sen jobb på Meko, sen drar jag till västkusten, sen Norge en sväng, sen börjar skolan och då var det september redan. Vart tog sommaren vägen?

Tre timmar kvar av denna arbetsdag. Tjoho.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>