Garderobsrensning

Märker det så väl nu när jag håller på att flytta in alla mina grejer i lägenheten. FY FAN vad grejer jag har. Och kläder! Det tar aldrig slut. Jag vet att jag inte ens har gått igenom hälften och jag har mer än hälften kvar. Därför har jag börjat lägga ut plagg i ett album på Facebook. Säljer bort grejerna till några få tior. Nya plagg är lite dyrare såklart. Men nåt som intresserar? KÖP! Jag måste bli av med grejer, annars kommer jag förvara allt i typ ugnen & skafferiet? Jag KAN verkligen INTE kasta kläder.
Fyller på titt som tätt när jag hittar grejer jag kan skiljas från ;)

Länk till albumet här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>