Ge det ett försök!

Träffade en gammal vän igår och pratade ett par timmar. Fick reda på en hel del fascinerande saker också. Det var kul!
Men, ett av samtalsämnena blev såklart det förflutna. Ibland måste jag erkänna att jag tänker tillbaka och funderar hur jag kunde göra allt det jag gjorde, men slutsatsen blev att jag inte ångrar någonting av det. För jag hade kul. Jag hade så jäkla kul! Och det har format mig till den människan jag är idag. Och jag är stolt. Det som gör mig så arg är hur folket runt omkring mig resonerade på den tiden, och hur långsinta folk är. Är folk verkligen fortfarande arga på mig för saker jag gjorde för åtta, tio eller tolv år sedan?
Jag vet att jag umgicks med din pojkvän, men varför var han med mig istället för dig? Är det mitt fel att jag var intresserad, och att han ville vara med mig? För det var jag som fick skulden, fick skiten för allt. Jämt. Jag blev smutskastad nå så djävulskt.
Jag vet att jag har växt som människa. I och med att jag flyttat runt en hel del de senaste åren, jag har rest, jag har upplevt saker som andra inte har och förmodligen aldrig kommer göra heller, så kan jag säga att jag uppskattar livet mer nu. Jag har insett hur tråkigt det är att ha folk runt omkring mig som ogillar mig, eller vad vet jag, folk kanske har växt till sig också och insett att det kanske inte var så illa ändå? Det kanske inte var mitt fel? Vad finns det att göra åt saken idag?
Jag har mina nära, riktigt nära vänner som aldrig sviker, men det är synd att jag inte skulle kunna gå på en fest någonstans utan att ha känslan att det ”kanske finns någon här som inte tycker om mig”.

Så, min fråga är nu – är ni så långsinta så ni fortfarande lever kvar i det förflutna? Eller har ni kommit över händelserna där jag är inkluderad? Jag menar, ni har säkert hittat en ny partner, säkert skaffat barn också..
Jag är beredd att ge det en chans. Att visa att jag inte är så himla hemsk som ni säkert tror. Jag är ganska rolig när jag sätter den sidan till ;)
Så är det någon som släppt och gått vidare som har lust att bara reda ut allt, kanske fråga mig något? Skicka ett mejl! Skriv ett meddelande på Facebook. Gör upp med det förflutna! Det känns så mycket bättre då.
Jag menar, om alla kunde vara sams i den här världen, hur mycket enklare vore det inte? Eller iallafall i den här stan..

Jag skulle lätt vilja dra ihop en kubb- & grillkväll med alla gamla vänner, men de flesta har skaffat ny partner, som av någon anledning inte tycker om mig. Skulle bli så dålig stämning då. Varför är folk så? Sluta! Jag vet att jag inte är den som går fram och ber om att få prata med folk, reda ut saker, därför gör jag ett försök såhär.
Nu menar jag inte att jag söker nya bästa vänner, för det har jag redan. Men att utveckla nya, kanske återuppta gammal, vänskap, det skadar inte.
Någon som är sugen? Kom förbi på en fika! Jag har oftast alltid någon form av fikabröd hemma, eller vin av valfri färg ;)

10400947_35649271756_9449_n338256_10150372675881757_1147453689_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>