Osocial, renoverande lägenhetsägare

Kalla mig tråkig, kalla mig osocial, men jag vill bara bli klar. Jag är inne i lägenheten och målar, slipar, bygger, borrar, pluggar, hela dagarna. Jag vill bli klar, så jag slipper det här sen. Så jag bara kan bo. Bara vara. Sen ut & njuta av sommaren. Åka ner till Varberg, Ullared, Göteborg, Liseberg, Stenungsund. Har dock hunnit med att bada två gånger, åka båt & fiskat redan, så det är inte så mycket kvar på min att-göra-lista för i sommar. Bara göra alla sakerna tusen gånger typ.

Igår byggde vi både garderoben, fick dit dörren. Vi gipsade städskrubben också. Idag har jag spacklat, slipat & målat hela garderoben både ut- & invändigt. Heja mig!
Nu håller jag på att tvätta & städa här hemma. Är en labyrint mellan spillbrädor, skruvar, borrar och maskiner överallt. Slår i tårna tusen gånger om dagen känns det som. Det är kaos. Fortfarande. Men snaaart så.
Finns det någon som har en kakelskärare i stan? Jag behöver en typ imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>