Snart semester

Sitter på jobbet nu och räknar ner minuterna. Om två timmar går jag på semester. I hela 54 dagar. Kommer säkert få hoppa in och jobba lite då och då, men huvudsaken är att jag väljer själv när jag vill jobba och inte.
Helt galet fint väder har vi också! Ser ut att fortsätta såhär ett bra tag till! Så glad att jag valde att jobba de här veckorna, då det bara har regnat hela tiden. Fint väder nu lagom tills jag blir ledig. Kunde inte passat bättre! :)

Var ut på sjön hela dagen igår. Från två til typ nio. Badade, solade, fick soppatorsk mitt på sjön. Men det löste sig till slut ändå.
Min telefon doppade sig också, men den var tydligen inte så vattentät som tillverkarna lovade då den tvärdog tio minuter efter jag kommit upp ur vattnet. Fick tack och lov igång den på kvällen sen.

Ska försöka rensa bland mina prylar i veckan och stå på loppis på lördag. Ska ringa och se om det finns något ledigt bord till att börja med.. 
Fan vad mycket skit man har. Märker det så tydligt nu när man börjar gå igenom saker ordentligt.

Ska göra något vettigt nu. Vi hörs sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>