På jobbet

Lugn och skön sista timme på jobbet idag. Det behövs. Jag behöver få sitta ner. Mina fötter värker konstant. Inte van med detta springade. Har varit ”still” i 1,5 månad, och sen kanske man inte har världens bästa skor på sig heller. Det kan också ha ett finger med i spelet. Sitter iallafall på jobbet och väntar på att få stänga och gå hem om en timme.

Igår målade jag klart runt och bakom elementet i köket. Så ska måla elementet idag så jag kan sätta upp fönsterbrädor imorgon, så jag kan plantera mina frön så jag går färska kryddor om ett par veckor :) Det ser jag fram emot! Ska även hinna med att åka upp på stan en sväng vid sju-tiden och se Medina uppträda på Ludvikafesten.

Annars står lägenheten still. Inget byggande. Jag jobbat till sex. Byggmax ställa ger sex. Och Alexander har tydligen annat att pyssla med.
Jag bor i ett bombnedslag. Det är kaos. Men jag får se det från den ljusa sidan – det kommer bli klart. Inom en snar framtid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>