Utan internet!

Jag mitt smartskaft glömde beställa internet när jag var i USA. Gjorde det förra veckan, så det borde kicka igång någon gång under nästa vecka. Då blir det lite oftare uppdateringar. Nu ska jag dock jobba 13 dagar i rad eftersom vi kommer ha någon superhelg på Mekonomen till helgen, när det är Ludvikafesten och allt. Men what to do? Jag tjänar pengar, det är väl bra det.

Lugn och skön midsommarhelg. Film och godis i soffan. Gjorde mig absolut ingenting.
Fick sällskap hemma igår kväll också. Så fascinerad av vissa människor. Att vissa fortfarande gör så stora intryck på mig! Lite nostalgi, mycket skratt, mycket förvåningar, överraskningar. Mycket trevligt.

Sitter nu hemma hos pappa, men ska strax åka hem & ladda inför jobb imorgon.
Ändrade planer inför sommaren också. Får se hur det slutar. Tar dagen lite som den kommer nu faktiskt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>