Mot New York!!!

Aaaah, min sista dag i Michigan är kommen! JAG VILL INTE ÅKA HEM ÄN!

Jag vet att jag har fem nätter kvar i New York innan det bär av mot Sverige igen, men ändå, jag vill inte lämna människorna här. Jag kan inte med ord förklara min kärlek till alla mina släktingar här. Jag älskar dem, allihopa!

Men imorgon bär det av mot New York som sagt, Melissa har planerat så gott som alla dagar för oss. Kommer bli så jäkla kul!

Måste sova. Får inte missa flyget imorgon.

PS. Mina väskor väger bly redan nu. Vi får se hur det är slutar ;) haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>