Fish Lake

Jag är fortfarande hemma hos Vicky & Greg vid Fish Lake, Michigan. Har så himla kul här!
Som sagt, jag & Vicky drog & shoppade i Kalamazoo i tisdags, helt fantastiskt hur billigt allting är här! Vill köpa allt! Livsfarligt att gå till inredningsavdelningarna, för jag vill köpa allt till min nya lägenhet! Kliar i fingrarna! Funderar starkt på att köpa en till väska att ta med mig hem, beroende på hur mycket jag kommer shoppa i New York. Min ena väska är snart full, så vi får se hur mycket jag får plats med i den andra & om jag får övervikt. Spelar ingen roll, bara jag får med mig allt hem!

På onsdagen så åkte jag & David med Wayne in till Centreville & åt lunch med Vicky & Cathy. David & Deric kunde inte följa med eftersom de var ute på nåt jobb. Synd, men förhoppningsvis kan vi göra det någon annan gång!

Idag har jag solat, jösses, trodde inte solen skulle ta så mycket. Låg ute kanske en timme, la mig sedan i en solstol vid vattnet, i skuggan. Men haha, jag är så röd! Förhoppningsvis lägger det sig fort så jag kan fortsätta sola, för på måndag skulle det bli dåligt väder!
När Greg kom hem från jobbet så startade han sin Pontiac Le Mans & vi tog oss en tur runt sjön, han visade mig alla hus & vägar runt här. Riktigt mysigt! Efter det tog vi med oss Hailey (deras hund) ut på tur med deras pontoon (hittar ingen bra översättning på svenska?) runt sjön. Precis när vi lagt till vid bryggan igen så kom Deric på vattenskotern. Han tog mig ut på en tur med den. Alltså, det är så himla kul! Varför har jag inte köpt en vattenskoter själv? Det är helt galet kul! I och för sig så är vattenskotrarna betydligt dyrare i Sverige än vad de är här, men ändå! Älskar allt som går fort. Adrenalinkickar är bland det bästa jag vet! Woho!

Imorgon ska jag besöka Eileen runt lunch, sen ska vi antagligen över till Wayne & Lila för en filmkväll. De har en 3D-tv :)
Vet inte riktigt hur vi ska få dagarna att gå ihop. Har lovat att laga svenska pannkakor åt alla här, på mitt sätt, men vet inte när? Vicky & Greg ska på ett bröllop & två examenskalas på lördag. Då hänger jag nog förmodligen med den andra delen av familjen Moström. Vi får se helt enkelt.

Dagarna går så fort!! Dags att sova igen! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>