I Michigan

Äntligen har jag wifi!

När jag bott hos Tracy & Chris har jag inte haft nå wifi, därför har jag inte uppdaterat er något. Inte för att jag egentligen haft tid för det heller, men ändå..

Åh, jag har så kul här borta! Njuter varje sekund! Alla är så snälla, omtänksamma, ställer tusen frågor som jag får svara på om & om igen. Men det är så kul! Så kul att de är intresserade. Vill veta, vill lära!
Och jag är så glad att jag fick komma, får bo hos dem, de hittar på saker med mig, jag finner inga ord för vilka underbara människor jag har i min släkt!
Nu är jag hos Vicky. Vicky är min pappas kusins barnbarn. Konstigt, men de ligger några generationer före oss då min farmor var yngst bland sex syskon, och hennes äldsta systers familj är det jag hälsar på nu.
Idag var Memorial Day här i USA. Inte för att vi firat något speciellt, men vi åkte hemifrån Tracy & Chris runt lunch, kom till Michigan, hämtade Eileen (min pappas kusins fru, 96 år gammal & fortfarande i livet!) Jag loggade in på Skype & ringde både pappa & Matilda så hon, Tracy, Cheryl & Vicky kunde prata med dem. Så himla mysigt! Eileen hade så svårt att förstå att det var gratis & i realtid. Haha!
Efter det åt vi pizza, sen åkte vi ett varv runt sjön här. Hoppade av på några ställen. Kollade in huset Cheryl & Mike ska köpa. Var in & tittade på Nicole & Doug’s nybyggda hus. Var inom Wayne & Lila på en fika. Så himla kul att träffa alla igen!!!
När Tracy, Chris & Zephaniah skulle åka, började Z gråta, han ville verkligen inte lämna mig. Gosh, jag lämnar fotspår i hans liv. Oh, boy!
På kvällen har vi bara chillat. Deric kom över & vi tände en brasa nere vid sjön, grillade marschmallows & gjorde S’mores. Jösses så gott!

Nu är jag helt utmattad & håller på att somna. Imorgon är Vicky ledig, så vi ska åka till Kalamazoo & shoppa lite. En dag för bara oss två :) Mysigt det ska bli! Det ska bli riktigt dåligt väder här imorgon, så då passar shopping bra! :)

God natt alla! Bilder finns på Facebook! :)

En reaktion på “I Michigan

  1. Hej!
    Vilken upplevelse för dig och så himla kul att de är intresserade av vår familj. Du måste hälsa alla så gott. Ha så kul med shoppingen och en dag med Vicky. Att få prata med Eileen ”made My day”
    Hon har ff glimten i ögat, så himlaskönt.
    Sköt om dig och njut av vistelsen hos ”våra dina”
    Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>