Nära nu!

Åh, jag är inne i sån stressperiod så jag hinner knappt med nåt alls, samtidigt som jag gör allt hela tiden.
Den månaden jag varit hemma nu har nästan varenda vaken timme spenderats i lägenheten. Har renoverat tamejfan varenda millimeter av den här lyan snart! Och ännu känns det så jävla långt bort tills den är klar, även fast det bara är småfix kvar. Fönsterbrädor, golvlister & kakel i köket.
Innerdörrana lämnar jag iväg på lackering imorgon så de är fina och färdiga när jag kommer hem igen. Så jävla najs!

Åkte dessutom på att jobba nu tisdag, onsdag & torsdag. Stängning dessutom. Hinner inte med nånting!
Mamma kom förbi idag efter jobbet & hjälpte mig att måla sista omgången i hallen iallafall så det blev klart. Men jag ska väl vara glad egentligen att jag får jobba, jag menar, det genererar ju bara mer pengar till mig. Vilket betyder att jag kan renovera lite mer ändå ;) Haha!
Och på fredag åker jag till Stockholm. På lördag ska vi ha baby shower för Matilda. Tänk, jag blir moster om 1,5 månad. (Beräknat iallafall) Det är så sjukt.
Hon var hem här förra veckan & plutten tror nog magen är en tvättmaskin eller nåt. Jävlaranamma! Blir en vilding det där :)
På måndag sen så ska jag på intervju på skolan. Spännande! Och tisdag morgon så flyger jag till USA. Ännu mer spännande!! Fy farao vad jag har längtat! Och vad kul det ska bli att träffa alla igen! Och ha lite semester! Jag vill börja gråta för att jag längtar så mycket! Förstår inte riktigt att om en vecka sitter jag på planet till NYC. Ofattbart.

Nej, nu är det dags att sova. Klockan ringer om sju timmar. Uff. God natt! Nu vet ni att jag lever iallafall! 

Och förlåt alla vänner som jag inte hunnit spenderat så mycket tid med, men det blir andra bullar när jag kommer tillbaka i sommar! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>