Börjat packa

Då var mina två lediga dagar snart slut. Börjar jobba vid 21 ikväll. Har en känsla av att det kan bli relativt lugnt i helgen. Hoppas på det också.
Mina lediga dagar har jag packat som en idiot. Hela min garderob (förutom ett fåtal plagg jag ska ha de sista dagarna här) plus alla sängkläder & handdukar fick plats i sex vakuumpåsar. Helt otroligt! Fyllt sex banankartonger & sen blir det en massa småpåsar + en resväska. Hoppas bara att allt går in i bilen. Nu eftersom Ruth inte ska åka med mig, så tror jag det gör det. Jag menar, jag kan ju backa från golv till tak & även i framsätet bredvid mig om jag så måste. Det ska gå! Punkt.

Känns så overkligt att jag snart ska åka härifrån. Jag menar, jag har spenderat mina senaste två år på den här ön. Och jag ska komma hem. Till en egen lägenhet. Till mitt eget hem. Jag förstår det verkligen inte. Det blir nog inte verklighet förrän jag sitter på banken på skärtorsdagen & får nycklarna i min hand. JAG LÄNGTAR!
Men först så ska jag klara av den här sista veckan, Lundkommarhelgen + Lundkommardagen. Försökte gå tillbaka i bloggen & läsa om Lundkommardagen mina två tidigare år, men inte hade jag skrivit mycket vettigt där mer än att det var kaos. Det kommer jag ändå ihåg, så jag förväntar min inget annat detta året heller :p
Förstår inte hur jag ska lyckas somna, när jag vet att adrenalinet kommer pumpa genom hela kroppen. Men det ska nog gå bra. Bara jag tar mig till Östersund under tisdagen, så jag får sova, så har jag hela dagen att åka de sista fem timmarna sen. Det ska gå bra :)

Nej, nu ska jag fortsätta packa lite till, sen fara till jobbet! Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>