Lägenhet!

Igår var en milstolpe satt i mitt liv. Jag vann budgivningen på en lägenhet!
Nu återstår bara allt pappersarbete, kontakter med banken, och förhoppningsvis om allt går som det ska, så har jag nycklarna till lägenheten i min hand om 20 dagar.
Jag är så jäkla glad! Så nöjd! Planerna grillar i huvudet just nu! Jag vill hem, handla, riva, renovera, putsa upp, göra fint, få ett hem!

Men först ska jag jobba i 18 dagar till. Sen en helvetesresa hem på 104 mil, med ett stopp i Östersund för lite mat, mys & vila hos Susanne.
Insåg igår att jag ska flyttar ur lägenheten här om två veckor, vilket betyder att jag måste börja packa! Lite för varje dag. Jobbar ju massor, så hinner aldrig packa på dagtid, så får göra det mitt i nätterna, men det får väl gå bra ändå. Ska rensa sortera, vad jag kan lämna & vad jag måste ha med mig hem. Vet att jag absolut inte kommer få med mig allt jag äger. Inte en chans. Suck.

Nej, iväg & köra en natt på jobbet. 5-rätters, upplärning av ny bartender, 5-rätters imorgon med, fortsatt upplärning, denna helg kommer bli kul!

Ha en fin helg! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>