Massa jobb

Jobbat min åttonde dag i rad nu. Borde egentligen ha sovit för länge sedan, men är alldeles för uppspelt & exalterad.
Allt är så nära nu, men ändå så långt bort.

Fick besked om att jag ska bo på hotellet mina sista typ fem nätter på Lovund. Hur najs liksom? Så jävla skönt att kunna packa ihop alla grejer, bubba in de i personalrummet på jobbet & kunna städa lägenheten ordentligt, utan massa saker som står i vägen.
Sen att få sängen bäddad varje dag är ju inte helt fel det heller ;)

Det är nu tre veckor & en dag kvar till avfärd. Hua, det går så fort!

Idag hade vi buffé för 45 pers direkt vid klockan fyra. Städa allt, diska allt & göra om nästan samma grej åt 30 pers 2,5 timme senare. Tuff dag, men skönt att vi gick två hela dagen jag & Erika. Seg som fan efter att ha jobbat helg & inte fått vara ledig, men med 20 extra timmar förra veckan så klagar jag inte direkt egentligen. Övertidstimmar är bra ;)

Förhoppningsvis ledig på torsdag, sen kör jag samma race igen. Tufft nu när Erika drar till Oslo, Emma är sjuk & Marie är på semester. Men det går ändå :)

Nu måste jag sova. Behöver ladda batterierna inför imorgon! Ska på butiken & äta våfflor också hade jag tänkt :) God natt!

En soluppgångsbild från häromdagen:

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>