St Patrick’s Day

Åh, så sämst på att uppdatera er om vad som händer!
Jobb, jobb, jobb, ledig & nu ledig helg! Tjejerna kommer hit idag, vi ska fira att Marie fyller år imorgon & att Emma har kommit tillbaka till ön! Jag har bakat tårta för första(?) gången i mitt liv! Hoppas bara den smakar lika bra som den ser ut att göra! Haha!

Jobbade mitt sista arbetspass med Josefine igår också. Hon åker härifrån på torsdag & gör sin sista arbetsdag på söndag. Lite tråkigt. Men hon ville inte stanna de extra månaderna vi erbjöd henne jobb, så då är det så! Tråkigt när folk åker, men snart är det ju min tur, så jag har väl ingenting att säga till om egentligen. 32 dagar kvar tills jag åker härifrån. En månad & en dag. Det känns så sjukt.

Det är temafest på jobbet ikväll! St Patrick’s day. Och ja, jag vet att man firar det den 17:e, men vi kan inte ha nå party-party på en måndag här på ön, så det får bli idag istället. Jag & Josefine var på jobbet till halv sex i morse & pyntade baren. Så jäkla mysigt! Ska förbi där när jag ska hämta Emma, Erika & Marie & knäppa lite kort. Glömde såklart det igår. Ni måste få se! :)

Nej, ska förbereda middagen här, sen är det party! Tjingaling! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>