Nedräkning

Usch, tiden går så fort! Jag har 40 dagar kvar på Lovund. Det känns så sjukt. Tiden går så fort. Samtidigt som jag vill åka imorgon, så vill jag inte lämna detta stället. Inte människorna. Arbetsplatsen.. Usch.
Men snart kommer Emma tillbaka & så kommer Christian tillbaka! Då blir livet lite lättare igen & förhoppningsvis går tiden så fort så att jag knappt hinner blinka, knappt hinner gruva mig eller våndas att dagen D ska komma.

73 dagar kvar tills jag drar till USA också. Det är sjukt. Jag får ont i magen bara jag tänker på det! Jag vill åka nu!

Sen är det det här med boende i sommar. Håller på och överväger mellan tre olika alternativ. Ger er närmare besked när jag vet mer!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen & göra något vettigt av dagen innan det är dags att dra till jobbet. Tjingaling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>