Första mars

Fyfan vad tiden går fort! Det är redan mars! Märker att tiden går betydligt fortare nu när jag jobbar istället för de två veckorna när jag bara gick hemma typ hela tiden.
Men istället har jag nu fruktansvärt ont i handleden. Nu räcker det att jag böjer den bakåt, utan tryck, så gör det ont. Det är hemskt!
Försökte ringa doktorn igår, men då stängde de telefonslussarna tidigare på fredagar, såklart. Får ringa på måndag istället, och så får vi se vad fysioterapeuten säger nu på måndag. Det är en annan människa jag ska gå till nu, så vi får se vad denne säger om jag får någon annan dom än sist.

Annars då? Jobb idag. Skulle haft ledig helg, men Adrian ville inte jobba i helgen & Erika är borta, så jag får hoppa in istället då. Får se om det är nå folk som har kommit tillbaka till ön än. Stopp på NovaSea till och med onsdag..

Jaja, hoppas ni får en fin helg! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>