Sjukvården i ett nötskal

Tacosmys hos Erika & Marie i söndags, riktigt trevligt! Det måste vi göra om fler gånger!

Igår var jag som sagt till fysioterapeuten. Gick därför måttligt förbannad. Han hade heller ingen aning om vad det var för fel & det var tydligen inte seninflammation som doktorn hade trott, men han hade inget bättre alternativ han. Så vad det verkar som nu så ska jag tillbaka till doktorn som sedan ska skicka mig till sjukhuset för att jag ska få en ortos till handleden. Men det säger ju emot vad sjukgymnasten sa. Han sa att jag ska röra på handleden så mycket jag kan utan att belasta, och doktorn säger att jag ska vara still.
Varför kan de inte röntga & helt utesluta att det inte är någon spricka någonstans & sedan skicka mig till någon som håller på med sånt här dagligen? Det här är inte nån jävla gissningslek. Det är skillnad om jag hade haft ont i magen & man inte kan ta på smärtan. Jag vill bara bli bra! Jag drar ifrån Lovund om 50 dagar, så det är bäst de snabbar sig på!
Vill kunna jobba till 100% utan att grina när jag kommer hem, sova dåligt & bli på kasst humör, för det är inte jag! Jag vill vara den där glada, spralliga tjejen som går all-in på jobbet. Det här suger!

Annars då? Kort pass på jobbet idag. Långpanna imorgon när vi ska servera 3-rätters åt alla arbetare som nu är uppe i ca 50 pers. Det ska bli intressant! Haha!
Får se hur handleden mår efter det. Suck.

Nej, ska ta & sy fast en knapp på en av mina skjortor nu. Bara för att dela med min av den informationen liksom, sen ska jag till jobbet! Hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>