Tufft

Usch, igår kväll hade jag en känsloladdad stund. Tårarna bara rann. Okontrollerat. Allt bara kom ikapp mig. Verkligheten. Livet.
Jag är inte så jävla stark jämt, men oftast. Blev bara för mycket igår. Handleden gör ont, att familjen är så långt borta, att jag vill härifrån (samtidigt som jag inte vill det). Alla nära & kära som är så långt bort. Igår hade jag verkligen behövt någon som kramat om mig & sagt att allt kommer att bli bra. Men vem fan är vaken klockan två på natten liksom?
Skulle förmodligen haft mens nu eller nåt. Annars blir jag inte så här. Men idag är det bra igen! Solen skiner, jag ska få jobba lite idag.
Blir lite halvt tokig av att gå hemma. Det är skönt, visst, men nu börjar det bli rastlöst. Kan liksom inte städa, skura & göra sånt jag skulle vilja göra när man är hemma. Måste vila handleden. Inne på sjätte dagen med piller nu & ännu ingen skillnad.
Har varit ute på långpromenader två dagar i rad. Snön har landat på backen & solen skiner! Oj, så mycket energi! Och så mycket frisk luft! Så himla härligt!

Det här landskapet är verkligen fantastiskt. Det är jättevackert! Men som jag pratade med en igår, det är för långt bort. Från allt. Tryggheten. Familjen. Flygplats, för att kunna ta sig nånstans. Man kan liksom inte bara sätta sig i bilen & köra. Här måste man vänta en halv evighet på en båt som ska ta mig till fastlandet. För mig som inte är uppvuxen såhär, är det svårt att vänja sig vid. Tack & lov har jag inte råkat ut för några sådana situationer. Än. Förhoppningsvis hinner det inte göra det heller innan jag har åkt härifrån.

Nej, nu ska jag iväg till jobbet & få något annat att tänka på! Hejdå!

image

image
image

image

En reaktion på “Tufft

  1. Hej!
    Förstår att du ibland känner att du är långt borta. Du är ung och gillar inte att ha tråkigt. Men tänk lite som Alfons Åberg, man ska ha lite tråkigt ibland för då blir det roligare sedan.
    Det kroppen behöver efter att man jobbat skiten ur sig är att ha tråkigt för att kropp och själ ska kunna återhämta sig. Tänk så så kommer du att uppleva de tråkiga stunderna mer positiva.
    Puss o kram
    Pappsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>