Framtiden

Sitter febrilt & planerar framtiden. Jag drar som sagt härifrån denna ö om mindre än två månader. Blir i Ludvika en månad, USA tre veckor drygt, sen tänkte jag vara i Ludvika till & från i ytterligare två månader. Och efter noga övervägande har jag insett att jag skulle bli smått tokig om jag skulle bo hos mamma eller pappa så länge, även om det i princip är gratis. Så därför är jag på jakt efter en lägenhet i Ludvika i sommar. Har ju redan allt jag behöver i ett jävla förråd som ändå ska rensas i sommar. Vore ju ett ypperligt tillfälle att göra det då & samtidigt få mitt egna lilla kryp in. Sen vet man som sagt inte om jag kommer in på skolan till hösten eller inte. Och gör jag inte det, så har jag iallafall någonstans att bo. Så länge pengarna räcker såklart.. Jobb får vi ta som det kommer.

Fått erbjudande om en lägenhet från LudvikaHem & med tanke på hur många poäng jag samlat på mig under åren, så har jag ganska stor chans att få den. Ska dock avvakta med svar till nästa vecka & se om jag får erbjudande om den andra lägenheten jag sökt också. I sådana fall får jag skicka pappa som bud att titta på lägenheterna & om de inte kan vänta, skicka en fullmakt till honom för kontraktsskrivning. Men tro inte att detta kommer bli permanent! Jag saknar Ludvika, det gör jag, men jag kan inte slå mig till ro där för alltid, inte riktigt än iallafall. Jag är inte färdig med livet.

Det är så mycket jag vill hinna med att göra!
Men vi börjar med trippen till USA. Efter det får vi se.
Ha det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>