Ledig helg!

Trots att jag bara jobbat tre dagar denna vecka, så är det skönt med lite ledigt igen. Ledig nu lördag & söndag. Eller tja, på söndag ska jag in nån timme, men det räknas knappt.
Var hos doktorn i onsdags. Seninflammation i handleden trodde han. Tendinitt, typ idrottsskada, utslitningsskada, överansträngdhet. Precis som jag trodde. Skickades en remiss till fysioterapeuten, men fick inte tid förrän nästa måndag. Så har börjat knapra inflammationshämmande tabletter. Inne på andra dagen nu, men känner ingen skillnad. Har lika ont idag som för en vecka sedan. Så jävla less. Vill bli bra! Kunna arbeta normalt, sova normalt, utföra normala sysslor! Jag vill kunna dammsuga här hemma!

Idag ska jag ligga på soffan, se på film & inte göra någonting vettigt. Laga lite mat & tvätta lite på sin höjd.

Det sket sig – nu skrev Susanne att vi ska upp på hotellet & äta nåt gott. Haha!

Hade menyprovning i fredags innan vi öppnade restaurangen. Mycket imponerad av Ruth måste jag säga! Jäklar så gott! Vill äta allt! MUMS. Ska bli intressant att se vad öborna säger också :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>