Lycklig!

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!!!!!

Äntligen har jag bokat biljetterna till USA!! Skippade LA den här gången, men direktflyger till New York den 20:e maj, sover en natt hos Melissa, fortsätter flyga till South Bend, Indiana, & har 20 nätter hos familjerna Mostrom/King/Warhop/Obregon/Schwartz/Miller i Indiana & Michigan.. Jobbigt med så mycket tjejer i familjen som gifter sig & skaffar nya namn, haha! Flyger sedan tillbaka till New York & sover hos Melissa i fem nätter. Lite shopping, sightseeing & sånt kul innan jag flyger tillbaka till Sverige med ännu ett direktflyg på söndagen den 15:e juni.

JAG LÄNGTAR SÅ JAG SPRICKER SNART!!! Låt dessa månader gå ruskigt jävla fort!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>