Ny telefon

Just ja! Fick ju min nya telefon i måndags! Sony Xperia Z1 Compact. Jag är helt ÖVERLYCKLIG! Batteriet håller i mer än fyra timmar, helt otrolig skärm, det går att göra precis vad man vill med den & den ligger alldeles perfekt i min hand.
Behåller iPhonen en stund till för att kunna skicka gratis iMessage innan jag får mitt nya simkort med posten så jag kan fylla på sånt där paket med Chess så man får obegränsat med sms/mms/minuter till hela Norden. Då kan jag ringa alla utan att ens tänka. Så jävla skönt!

 

20140207-154533.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>