Sjuk?

Herrejösses vilken helg det blev! Skulle egentligen bara sitta hemma hos Susanne, dricka vin och packa upp, men det blev utgång, efterfest och efterfest. Mådde helt okej på söndagen, men värre blev det åt kvällen. Började må illa och kallsvettas. Det har hållit i sig sedan dess. Vaknade med feber i morse. Hoppas och ber att det går över snarast!! Har absolut inte tid att bli sjuk nu! Inte den här veckan Erika är borta och det dessutom är 90-tals festen i helgen.. Peppar, peppar!!

Det är redan februari också! Kan livet sluta gå så himla fort? Jag hinner knappt med!

Iallafall – har pratat med Melissa,  Tracy, Lori & Vicky nu & bestämt datum, så nästa vecka när lönen trillar in så bokar jag biljetterna till USA. Och ja, jag har pengar redan nu, men vill inte nalla på mitt sparkonto i onödan.
Åh,  jag längtar halvt ihjäl mig!!! Saknar de sååå  mycket! 

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>