Ledig helg

Då har jag avverkat min åttonde arbetsdag på raken & slagit ner arslet i soffan hemma. LEDIG HELG! Imorgon fyller Mattias år, så lite party ska det allt bli. Ska ut med Susanne & lära känna denna goa tjej lite mer tänkte jag.

Och Erika kommer tillbaka imorgon! Ska bli helt awesome att få tillbaka henne i ”teamet” ;)

Har även hunnit med att känna på hur vass en sprillans ny Globalkniv är. Ha! Stort plåster på lillfingret & sjukt ont. Aj! Inget nagellack för mig imorgon alltså..

ESTA-ansökan blev godkänd, så nu är jag så gott som halvvägs på väg till USA. Ska avvakta en stund till med att boka biljetter, för nu verkar det som om jag struntar i LA den här gången, utan tar det senare i höst istället. Aah, beslutsångest! Vi får se..

Nu ska jag sova & ladda inför imorgon! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>