Fryst fisk

Blev inte riktigt som planerat idag. Fick lov att jobba ändå, så jag har precis kommit hem. Alltså blev det inget gym. Men nästa vecka ska jag försöka mig på att gå dit. Måste ha en ledig dag för det, få in det i rutin, så jag vet hur jag ska lägga upp dagen. Kan inte gå till gymmet innan jobb än, då är jag helt förstörd de sista timmarna på jobb. Så kul är det att jobba kväll, man måste planera dagen på ett helt annat sätt än vad man måste göra när man har ett 7-16 jobb & inte kan göra något innan jobb. Jag kliver upp flera timmar innan jag ska börja jobba & ska försöka hinna med det mesta innan, men inte för krävande då jag måste ha någon energi kvar för att jobba 8 timmar…
Det kommer, men jag får mjukstarta under nästa vecka.

Ruth, nya kocken kom idag också. Söt tjej. Ska se vad hon går för imorgon på jobbet. Ska bli intressant!

Och – måste dela med mig av den här länken! Så jävla sjukt! Vattnet frös för fort i viken här ute vid Hamnholmen, så fiskarna frös fast i isen. Sjukt!
http://www.nrk.no/nordland/smafisk-svomte-i-doden-1.11466122

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18168935.ab

1555732_10151821965031017_1240393031_n

Foto: Christina Olaisen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>