Tillbaka på ön

Ännu en vecka har passerat & jag är tillbaka på Lovund igen, avklarat ett par dagar på jobbet redan, men ack så tungt det är att komma tillbaka efter att ha varit ledig så länge. Speciellt när hotellet går & blir knökfullt direkt. 45-50 pers på huset direkt på måndagen. Galet! Men kul att ha något att göra, synd bara att man inte hinner med någonting annat.

Den senaste veckan har jag dock hunnit med en hel del. Hann gå på bio & se Hobbit med Kim. Lite garagehäng, blivit opererad i tungan i Falun, firat pappas födelsedag, varit hos kiropraktorn, varit på ansiktsbehandling, bytt bromsbackar, fjädrar & stötdämpare på bilen, kört 111 mil tillbaka till Lovund & har äntligen landat här igen. Drygt 4 månader & en vecka kvar på den här ön. Kommer gå så jäkla fort!

Redan nu är det fredag. Helgen kommer gå på ett kick, nästa vecka kommer flyga bort likt alla andra veckor. Planerar temafester för fulla muggar. Inne på att ha 90-talstema i början på februari, mexikanskt/latinotema i slutet av februari, St Patricks Day tema i mitten på mars & någon gång däremellan ska jag klämma in en loppis också. Sen står Lundkommardagen bakom hörnet & jag gör min sista arbetsdag här. Sjukt! Det kommer gå så fort! Vips, så har jag avverkat över två år på denna ö. Vad hände där egentligen?

Inte långt bort från att jag bokat biljetten till USA nu. Dividerar lite om jag inte ska dra de sista dagarna i New York hos Melissa, så jag flyger hem på åtta timmar istället för elva. Det hade varit ganska najs. Ska prata lite närmare med henne & se om det är möjligt. Kommer åka lite tidigare till USA & fira påsken där istället, så jag kommer till LA när Matilda & Crille är där. Tråkigt att vara där utan dem ju.. Så ja, planerna blir lite förändrade, men bara datumen.. Ni får updates under tiden! :)

Snön har inte kommit till ön än, det är -7 ute & blåser satan, så vill egentligen inte ens sätta foten utanför dörren idag, men är så illa tvungen när jag börjar jobba kl 21 ikväll. Börjar 18 imorgon & 14 på söndag. Ledig nästa helg istället!

Och Susanne har äntligen kommit till ön! Vi har haft mejlkontakt under en bra lång tid & hon har bombarderat mig med frågor om ön, hur man tar sig hit, frågor om skattekort, banker, telefonkort & ja, ni vet, sånt där som man inte har någon aning om när man som svensk ska åka till Norge för första gången! Himla kul tjej! Ska försöka få henne med ut nästa helg & introducera henne för ön :p Hoppas hon ska trivas!

Nej, en powernap nu så jag orkar jobba natt. Dags att fucka upp dyngnen igen! Halleluja! Fyyy..

IMG_4733

IMG_4559IMG_4736IMG_4746IMG_4754 IMG_4784

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>