Sliten

Okej, jag har försökt blogga i flera dagar nu, men i ärlighetens namn så har jag egentligen ingenting vettigt att skriva. Jag jobbar, jobbar & åter jobbar. Händer absolut ingenting nytt i mitt liv nu. Jo, jag köpte två julklappar när jag var i Mo förra veckan! Om ni ville veta..
Annars så fyllde min chef 30 i fredags & vi hade ordnat en överraskningsfest åt honom i lördags. Det blev riktigt lyckat! Synd bara att jag är så kort på personal att jag fick lov att jobba istället för att vara med, men det är väl så det är..

Har julpyntat & gjort fint på jobbet idag. Riktigt mysigt att vara där nu, istället för att det är mörkt, kallt & tråkigt. Ska knäppa en bild så ska ni få se!
Julmenyn är här & på lördag börjar första julbordet! Erika kommer på torsdag, jippi!

Jag kände igår när jag klev upp att hela kroppen börjar ta stryk av det här & jag börjar känna mig rätt sliten. Gick in på tidsbanken för att se hur mycket jag egentligen hade jobbat. Hm.. 50 timmar förra veckan, 50 timmar innan det (i Norge gör vi annars 35,5 timmars veckor) Jag har totalt varit ledig 2 (TVÅ!) heldagar sedan jag kom tillbaka från semestern, så nu onsdag & torsdag har jag tagit ledigt. Idag fällde jag till & med en tår inne i köket när jag stod & skurade golvet. Nu börjar handleden ge upp på riktigt. Får bara hoppas den håller till jul, annars vettefan, för det här blir bara värre & värre.

Ska försöka sova en skvätt nu, innan det bär av på jobb igen.
Arbetarna är över 40 till dagens middag den här veckan. Tungt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>