Storm!

Här på Lovund är det storm! Har vaknat flera gånger i natt & trott att huset är på väg ner i havet. Nu börjar vintern komma på riktigt & det är inte ens kul längre. Jag vet inte riktigt vad jag gav mig in på när jag lovade att jag skulle vara kvar här hela vintern?!
Det blåser över 20 m/sek & regnar en 10-15 mm. Jag blir galen snart! Jag är inte den som vaknar för minsta lilla. Det ska krävas att en atombomb slår ner, eller ja, tydligen att huset skakar så mycket så jag tror att taket ska flyga iväg. Huvaligen! Det här är obehagligt!

Försökte få en bild på kaoset tidigare idag, men det går inte att fånga på bild. Vägrade gå utanför dörren för att filma, så jag höll mig inne så länge som möjligt istället för vädergubbarna har lovat att det ska ge med sig till imorgon kväll iallafall.

IMG_3763

IMG_3764

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>