Jobb

Jag måste bara säga det.. Hade ett sällskap i måndags tror jag det var? Ett par av gästerna var inte från Norge, så jag fick prata på engelska. Och jag får någon speciell känsla i kroppen när jag pratar engelska. Av någon anledning så känner jag mig mer självsäker när jag pratar engelska, än när jag pratar svenska. Varför känner jag så? Är det någon som vet? Det känns bra iallafall! Att jag inte står där & blir hur nervös som helst & inte kan utföra mitt jobb.

Och på tal om jobb, det blir jobb nu varje helg fram tills julledigheten. Julborden sätter snart igång & då blir det full rulle! Blir rätt jobbig helg den här helgen. Slutar tidigast 02.00 på söndag morgon, och ska vara åter på jobb 08.30 för loppmarknaden på jobbet! Kommer bli hur kul som helst & jag ska försöka skatta mig lycklig om jag hinner få fem timmars sömn iallafall. Men det är så det är!
Nu ska jag kila iväg på jobb & börja möblera hur borden ska stå inför söndagen & försöka få i mig nån matbit innan det är dags för riktigt ”jobb”. Haha, som chef pysslar man med massa annat än bara vara i restaurangen, det ska ni ha klart för er! :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>