Brandlarm, jag hatar det!

Äntligen hemma från jobbet & fått mat i magen, ska strax sova, men måste bara få skriva av mig lite. Klumpen i magen har inte försvunnit än.
Någon ville ha lite kul & satte igång brandlarmet idag på jobbet. Alltså, tryckte på en sån manuell knapp just när vi hade som mest folk i baren. Den som gjorde detta har förstås ingen aning om hur jag reagerar när klockorna ringer. Sen branden på jobbet förra året, så blir jag så trasig & psykiskt förstörd av klockorna när de ringer. Det var ju som sagt tur att det inte var någon riktig brand, men eftersom det var manuellt avtryckt, så var det desto svårare att få det nollställt. Samtal till både chefen & brannvesenet, så ordnade det sig till slut. Men att jag fick gå in köket för att gråta en skvätt, torka bort tårarna, för att sedan gå ut i baren & fortsätta mitt jobb som om ingenting hade hänt, är det inte många som vet. Ni vet det nu. Jag hatar det så innerligt när brandlarmet går. Jag kan inte ens förklara om jag försökte.
När vi hade brandövning bara för någon vecka sedan & all personal stod i receptionen & var beredda på att klockorna skulle börja ringa, så strömmade tårarna ner för mina kinder ändå när de gick av. Det bara suger i magen & paniken som sprider sig inom mig går inte ens att förklara. Så hemskt är det. Jag måste nog gå i terapi för det här. Fy fan, vad jag tycker det är obehagligt! Det kan ju faktiskt brinna på riktigt! Att jag, trots min rädsla och invärtes panik klarade av att hantera situationen idag någorlunda bra är pluspoäng till mig!
Nu ska jag försöka sova utan att drömma mardrömmar. God natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>