51,51 timmar

Tuff vecka. Endast en dag ledig & då var jag in på möte i 3,5 timme på jobbet.
Ledig imorgon, sen fortsätter vi! Ända in i oktober kommer vi ha mycket att göra, sen är det upp till mig att få saker att hända så att säga.. Återkommer om det.

Var tangokväll på jobbet igår. Ruskigt kul! Tangokurs för frivilliga, sen tapas, cava & livemusik i Maaken. Kom bra med folk! Riktigt skoj! :)
Emmas föräldrar är här & hälsar på & jag avundas henne verkligen! Saknar mina föräldrar extra mycket & önskar de kunde komma en gång till, men jag vet att det är långt, krångligt & ta sig hit & att det ska passa in med både deras & mitt jobb, där sket det sig direkt. Typ.
Som tur är så är det snart jul! Eller vänta.. Det är 4,5 månad kvar.. Undra om man skulle ta sig hem en sväng nu på hösten? Men när skulle jag hinna det? Har fullt upp hela september ut som sagt.. Vi får se helt enkelt. Tiden går ju så ruskigt snabbt ändå så!

Och min sambo har haft sönder tvättmaskinen här hemma. Lagomt irriterande. Fan, jag vill flytta nu, nu, NU!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>