Ledig lördag

Tråkiga besked efter tråkiga besked. Kan inget kul hända i mitt liv för en gångs skull? Just nu händer allt samtidigt & allt är för nära. Det bara kryper mig inpå skinnet. Snart händer väl något riktigt tragiskt.. Nej, så får jag inte tänka. Håller hoppet uppe.
Men det känns så obehagligt, så orättvist. Avvaktar & ser. Hoppas på det bästa. Kärlek till alla nära & kära!

Ledig lördag idag. Tvättat en massa, gått lös med min silk-epil på benen. Tog evigheter! Fyllt på naglarna. Äntligen! Fixat färdigt tavlan med bitar från vår resa. Otroligt nöjd!
Tillbaka på jobb imorgon & jobb hela veckan sen. Kommer bli långa dagar, eller tja, tidiga mornar för min del. Schemalagd till tre, sen om man lyckas bli klar innan det är ett plus!

IMG_1282

Inte perfekt, inte riktigt rakt överallt, men det var inte det lättaste kan jag säga!
Var ska jag hänga den nu då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>