Talet till min syster

Kära syster,

Trots åldersskillnaden mellan oss, trots att du försvann ur mitt liv när jag bara var 10 år & du flyttade till Stockholm så står du mig ändå väldigt nära. Närmare nu idag än någonsin. Du är en av mina bästa vänner, just för att du är min syster.

Men hade du inte flyttat till Stockholm & valt den väg du gjorde, så hade du inte träffat Crille & inte jag, inte någon av oss hade varit här idag.

Jag kommer så väl ihåg en gång när jag åkte & hälsade på dig. Du hade precis börjat träffa Crille & var sådär ruskigt, ruskigt nykär. Han var liksom det enda du pratade om. Sedan fick jag äntligen träffa denna omtalade mannen.  Jag förstår verkligen varför du föll pladask!

Just den kvällen satt jag på din balkong & skrev ett blogginlägg som jag tänkte citera:

”Känslan av kärlek, den där underbara känslan av kärlek, den där underbara lyckan & de tusentals fjärilarna i magen. Känslan när man ler med hela kroppen & det bara skiner om en. Man fnissar åt allt som refererar till den man håller kär. Allt man gör i vardagen går så lätt, det är till & med så att man kan springa runt & nynna, vissla lite grann. Man trippar fram på tå & tar allt jobbigt med en nypa salt. Man drömmer, tänker & pratar om personen, man vill kramas, pussas eller bara få vara nära. Känslan av saknad. Känslan av längtan. Det finns inget ord som kan beskriva känslan av kärlek på ett rättvist sätt. Det räcker med att jag tittar på min syster för att se kärlek. Äkta kärlek. Hon har hittat mannen i sitt liv. Jag vill också bli sådär kär.”

Du ska veta Matilda, att jag älskar dig, vilket jag kommer göra så länge vi lever. Och att se dig lycklig, gör mig lycklig.

Så kära som ni var i början, och är idag, hoppas jag ni för alltid kommer vara. För nu är ni här idag, som äkta makar. Välkommen till familjen Crille!
Ni har aldrig varit så vackra som ni är idag.
Jag önskar er all lycka i framtiden!
Jag älskar er! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>