Oz & Asia

549663_10151600268941757_1348601285_n

Vilken jävla resa! Det börjar nu smälta in lite vad det är för något vi har gjort egentligen! Det är så ofattbart! Inte många jag känner som har gjort eller kommer göra något liknande. Så jag kan verkligen säga att jag är lyckligt lottad som fick chansen till detta & tog den!
Ska ta & gå igenom alla bilder någon dag & skicka iväg på framkallning för att göra ett litet album. Eller litet & litet.. Jag tog över 6000 bilder under denna resa. Lite för att vara jag, men det är en del, haha! Ligger över 400 bilder i albumet på Facebook, men är inte riktigt klar där än. Har ungefär ”två veckor” kvar av resan att ladda upp. Laddat upp de allra sista från Lovund förra året, så nu ska det göras ett nytt album för den här sommaren!

Jag & kort alltså…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>