Summering

Summering:

13 flygningar
25 hotell
6 länder
Otaliga tåg-, buss- & båtresor
Otaliga städer som besökts
Oförglömliga människor vi mött

Så många tempel som vi besökt, så många solnedgångar vi sett, så många öl vi har druckit. Alla dessa hav vi badat i, stränder vi gått på, butiker vi shoppat i, personer vi ljugit för. Så många gånger vi förbannat oss över värmen & önskat oss snö, så många gånger vi har varit nära bristningsgränsen & bara velat åka hem. Så många gånger vi bara legat vid poolen en hel dag & inte gjort någonting vettigt alls.

Skulle kunna sitta här hela dagen & räkna upp saker, men detta summerar resan ganska fint. Nu är jag snart framme i Borlänge & pappa ska plocka upp mig på stationen. Kommer somna nästan direkt jag kommer hem & sova tills jag vaknar imorgon. Efter det måste jag bege mig till Borlänge & fixa nytt körkort så jag hinner få det innan jag drar tillbaka till Norge.

Vi hörs till helgen säkert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>