Nha Trang, Vietnam

Som sagt, vi tog bussen från Siem Reap till Ho Chi Minh City, med ett stopp i Phnom Penh för buss byte & ett stopp vid gränsen för scanning av väskor & stämpel i pass. Gick på ett par minuter. Smärtfritt!

Framme i Ho Chi Minh runt lunch, tog en taxi till vårat hotell & somnade bums. Tre dagar spenderade vi i Ho Chi Minh. Shopping på Cho Ben Tranh market, Saigon Square & ett besök till Cu Chi tunnlarna. Intressant!

Hoppade på morgontåget till Nha Trang vid 06.25 den 26:e februari, hade köpt en ”soft sleeper” i en fyrabäddars hytt. Ingen hade bokat sängarna ovanför oss, så vi hade ”rummet” för oss själva. Sjukt najs. Stängde & låste dörren, sov ytterligare 4-5 timmar. Asnajs. Vaknade, köpte lite mat av vagnen som de rullade förbi med, sen var det bara att sitta i sängen & se landskapet flyga förbi! Härligt med tåg!

Var framme i Nha Trang vid tvåtiden. Hoppade i en taxi till vårat hotell, fick rummet, som låg på elfte våningen! Med varsin queensize säng lever vi som kungar! Och snacka om utsikt vi har! Helt sjukt! Bokat detta hotell i 9 nätter, sen åker vi tillbaka till Ho Chi Minh för en natt innan vi flyger tillbaka till Phuket & spenderar vår sista tid där. Såklart ett par dagar i Bangkok för shopping innan vi flyger hem till kalla Sverige! På tal om det så är det exakt en månad kvar tills vi åker hem! Buuhuuu! Vill inte!

Slänger upp lite bilder nån annan gång. När jag har tid. När jag orkar. När datorn gör som jag vill.

Nu ska jag iväg & käka groda! Hoj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>