Fredag

Thank God it’s friday! – was said by someone who never worked at a resturant.

Många dagar utan inlägg nu, jag vet, men jag har haft tusen andra saker för mig. Igår var jag över till Sverige en sväng, åkte till Tärnaby & hämtade mina däck som pappa hade skickat upp. Åt på Sibylla, handlade godis på ICA i Hemavan, myste lite i Mo innan det var dags att ta båten tillbaka.

Idag klev jag inte upp förrän halv två, sjukt skönt att sova lite. Skjutsade Olle till jobbet & bytte däcken där. Batteriet är laddat, spolarvätskan påfylld & vinterdäcken än på! Nu är jag nästan klar för avfärd.

Börjar inte jobba förrän klockan 21 ikväll, ruskigt skönt! Men jobbar 16-03 imorgon & har julbord dessutom. Det kommer bli en lång dag imorgon! Tur vi är tre som går till stängning.

Det är tio dagar kvar. TIO. Sen lämnar vi den här stormiga, iskalla ön. Åtta dagar i Sverige med familjen, sen lyfter första planet 16.40 onsdagen den 19:e december. OMG.

Stort grattis till min fina vän Marcus som fyller hela 24 år idag! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>