3 veckor kvar

Just precis som rubriken lyder så är vi på väg om tre veckor. Om en månad så är vi halvvägs nere i Australien. Hur sjukt är inte det här? Så länge som jag har väntat! Jag har inte varit utomlands, inte suttit på ett flygplan på över tre år. 2009 var jag utomlands sist, då med Emil & hans familj. Efter det har jag varit fullt upptagen med skola & jobb. Men nu är jag klar på Komvux, jag har ett slutbetyg, jag har jobbat här i Norge i åtta månader & ska nu strax ge mig ut på världens äventyr! Jag börjar bli så extas så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Snart är det dags att börja packa väskorna & försöka inse att jag ska vara borta i fyra månader. Tiden kommer dock gå så ruskigt fort, så jag ska försöka sluta tänka så jäkla mycket. Men jag kan inte. De som känner mig vet precis hur jag fungerar. Suck..

I alla fall – personalfest i fredags. Riktigt håll i gång! Gud vad kul vi hade! Som alltid – en personalfest med oss är inte som någon annan fest! Festen slutade inte förrän klockan fem på morgonen & lagomt död var man när man vaknade på ”morgonen”. Fick hoppa in fem timmar tidigare på jobb på grund av invigningen. Det var helt sinnessjukt! Aldrig haft så mycket folk & så bra försäljning någonsin tror jag. Riktigt kul! Städningen var inte lika kul sedan.. Men det är smällar man får ta! :) Struntade i nash den här helgen också & vaknade utvilad, men med utsliten kropp på söndagen för att göra en heldag på jobbet igen.

Igår var jag ledig, städade & tvättade här hemma. Desireés mamma & bror kommer hit ikväll & blir här i en vecka, så jag fick lov att städa ur två av rummen här i huset så de har någonstans att bo..

Som sagt.. Tisdag idag & de kommer ikväll, men jag kommer fortsatt vara på jobb då. Har en trerätters ikväll & är förmodligen inte hemma innan tolv..

Puss & kram!

Och stort grattis till min pingla Ida som fyller år idag! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>