Mysfredag

Slänger in ett snabbt inlägg.

FAN, vad ont i armarna jag har! Är helt öm efter att ha tagit vaccinet. Eftersom jag fick barnvaccin fick jag lov att ta båda sprutorna. I båda armarna. Ajajaj!

Personalmöte på jobbet, solat, skickat iväg visumansökan & nu är jag hemma för att äta lite mat & fixa till mig. Klockan sex ska vi mötas upp på hotellet för en aperitif, sen bege oss mot Kystkultursentret för att lyssna på någon som ska hålla ett föredrag om en expedition till Sydpolen. Kan bli intressant. Sedan menyprovning & mys på hotellet med personalen + respektive. Ser ut att bli uppåt 20 pers. Kommer bli hur skoj som helst! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>