Lege & visum

Tänk att allt ska vara så himla krångligt jämt?
Höll mig vaken hela natten för att kunna ringa doktorn. Ringde runt, blev slussad, kopplad & fick olika besked överallt. De skulle återkomma… Höll på att dra mig till vansinne. Vid elva gav jag upp & tänkte ta en powernap på en timme. Vaknade sex timmar senare. FLY FÖRBANNAD. Tre missade samtal från legekontoret. Hur typiskt? Ska i alla fall gå till Tunet imorgon & tvinga dem att injicera sprutan på mig. Vi åker liksom om 3,5 vecka. Får nå bryt!
P-staven lär jag åka till Sandnessjøen för att byta ut. Vilket kaos! Varför då liksom? Varför måste jag åka ända dit? Blir så lack.

Min lediga dag gick åt pipsvängen. Ledig på fredag igen som tur är. Har fyllt i visumblanketterna till Vietnam nu ikväll & ska försöka skicka iväg de imorgon så vi hinner få tillbaka passen innan vi åker. Spännanade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>