Snabb dag

Inte fan klev jag upp i tid idag heller.. Blir så sur! Kvart över två ringde Erika & frågade var jag var någonstans? Tydligen skulle vi lära oss att tappa öl.. Hm.. Svårt? Lärde mig dock hur viktigt det var att glasen var rena & vilken skillnad det blev. Det visste jag faktiskt inte innan.
Hoppade på cykeln, hem, sminkade mig, drog på mig kläder & kastade i mig lite nudlar på 25 minuter, sen bar det av till jobbet igen & här sitter jag nu. Kan inte påstå att det har hänt så värst mycket idag. Erika har varit här & pysslat med baren & jag tycker tiden har gått relativt fort. Klockan har redan passerat nio liksom.

Sjukt fast i Skilda Världar igen. Nu börjar det hända grejer!

Ledig imorgon, jobbar torsdag, ledig fredag, men då ska vi ha personalmöte & menyprovning här på jobbet. Så det kan bli spännande! :)

2 reaktion på “Snabb dag

  1. Hej! Har du nån kontakt som kan hjälpa till med jobb på nova sea? jag jobbar just nu i Vansbro i dalarna men är sugen på att testa på Norge. :) ha det!

    • Dessvärre har jag inte det. Min kontakt har gått ut på permission i ett år.. De andra jag känner är bara anställda & har ingenting med rekrytering att göra. Men kika in novasea.no & skicka in en spontan ansökan, det skadar aldrig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>