Nu ska det målas!

Ojoj, folk såg inte riktigt kloka ut i lördags! Jag skrattade så det kom tårar! Annars gick kvällen i baren jättebra & Adrian är riktigt duktig nu! Blir så stolt! :)

Gick på nash, drack ett par glas, men folk var redan dyng & jag skulle aldrig komma ikapp innan det var dags att gå hem, så då fick det va. Gick förbi Marcus & tog ett glas vin innan jag gick hem & sov. Upp sex timmar senare & dra på jobb igen. Seg dag, fruktansvärt seg dag. Kom inte ifrån jobbet förrän halv elva, eller då gick jag & Erika & solade en stund, sedan hem. Fastnade framför Skilda Världar & somnade inte förrän närmare sex någon gång.

När jag vaknade efter lunch så kom Desiree & Linda hemkonkandes på massa färgburkar! Jag & Desiree ska äntligen få måla om i vardagsrummet här i Marystua! Det har varit en ful jävla furupanel innan & det har känts som en bastu när man kommit in där. Har grundmålat en vägg redan nu & det känns så jävla bra redan nu! 10-12 timmars arbete till så ska det vara klart! Woho!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>