Jobb.. Jobb.. Jobb..

Ja, då hade man gjort ett 10-timmarsskift på jobbet. Blir ett likadant pass imorgon eftersom Erika ska få vara med & fira Robins födelsedag. Adrian kommer in redan vid sju & hjälper mig. Ruskigt skönt! Det är så tråkigt att vara ensam..
Vill så gärna med på nash imorgon, kommer dock gå dit, men lär hålla mig någorlunda nykter eftersom jag jobbar heldag på söndag. Ensam. Buu.

Jag & Jesper har dock planerat en utgång tillsammans nästa helg. Ska bli helt awesome! Det är inte ofta vi är lediga tillsammans! Åh, jag ska få klä mig i andra kläder än vit skjorta, svarta byxor & förkläde eller mjukisbyxor & en tisha.. Jag ska ha klänning & högklackat, sug på den!

Nej, klockan har passerat tre, dags att sova innan man lär upp & jobba om 13 timmar igen..

Puss & kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>