Visum

Har ansökt om visum till Australien idag. Väntar nervöst på besked därifrån, dock ska det väl inte vara nå problem eftersom ingen av oss suttit i fängelse eller dylikt . Visum till Indonesien fixar vi på flygplatsen i Denpasar & visum i Singapore behövs inte. Visum till Thailand lär vi fixa strax innan avresa, eller på resande fot eftersom det inte är giltigt lika länge. Ja, detta var en djungel det med. Gosh.

Bokningen av alla flygbiljetter är klar & ska betalas in här nästa vecka. Fick det 1600:- billigare än tänkt från början. Awesome! Fick även tag på ett ruskigt billigt boende som jag skrev för något inlägg sedan. Väntar på ett bekräftelse mejl från dem också.. Så nu kan jag snart börja slappna av lite.. Ska börja smygtitta lite efter boende på Bali, Gili-öarna & Singapore också, men där ska vi resa runt lite, så det ska inte planeras för mycket, bara läggas fram lite förslag.

Jag vet att tiden går så himla fort här & snart kommer vi sitta på Arlanda flygplats, fulla av förväntan inför att första planet ska lyfta. Drygt två timmars resa till Tyskland, sedan nästan 24 timmars resa till Sydney. Hoppas vi kan sova på planet eftersom vi kommer landa i Sydney klockan sju på morgonen (lokal tid).

Det är tur man har någonting att se fram emot nu när mörkret börjar falla över denna norra del av jordklotet. Dagarna blir längre, färre folk på huset, mindre gäster i resturangen, ja, ni fattar. För snart, snart så åker vi!

Kanske med detta plan? Gratis godis ombord? :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>