Hostel?

Oooooooh, ledig dag idag. Sov hos Erika, plockade upp Desiree på jobbet, handlade & åkte hem. Blev uppringd av en kvinna från STA travels som ville försöka hitta en så billig resa som möjligt åt oss, så jag mejlade tillbaka erbjudandet vi fått från Globetrotters & ska vänta & se om man kan pressa priserna lite ;) Annars då? Setat hela kvällen, letat tio sidor på Google efter de billigaste, lediga hostels runt Potts Point i Sydney. Fick alldeles nyss ett erbjudande i mejlen från KangaHouse, ett hostel mittemot ChiliBlue som vi hade tänkt bo på från början, bara att KangaHouse nu är A$600 billigare. Supert! Inte lika fancy kanske, men mig gör det ingenting, vi blir ändå hämtade på flygplatsen & får gratis pizza på söndagar. Drinkvouchers på de närliggande pubarna & kommer bo mitt i Potts Point bredvid Kings Cross. 30 minuters bussresa från Bondi Beach, 20 minuter till Operahuset, 10 minuter till botaniska trädgården. Inte helt fel ändå? :)

Inväntar svar från 4 till andra hostels i Sydney, innan vi verkligen gör en bokning. Väntar även svar från Eva på STA travels & Isabelle på Globetrotters, så vi vet att vi verkligen landar i Sydney den 22:a. Kommer som planerna ser ut nu att stanna 18 nätter i Australien. Flygen blir nämligen snorjävladyra ju tidigare efter nyår vi tänkte resa över till Bali, därav stannar vi i Aussie-land ett tag till & softar lite på Bondi Beach.

Stannar sedan på Bali i nästan tre veckor. Med tanke på vad vi ska hinna med så kändes det mest rimligt. Landar i Denpasar, festar i Kuta, drar till Ubud & kikar på lite tempel, simmar med delfiner i norra Bali, Lovina för att vara exakt & tar sedan båten över till Gili-öarna & lever paradislivet lite..

Efter Bali flyger vi till Singapore, bara för att upptäcka lite mer & därefter tar vi oss genom resten att länderna på egen hand. Vi har alltså inga biljetter mer bokade (förutom hemresan såklart). MY GOD.

Jag vet att det är massa resesnack & det kommer det bli mer av också vill jag lova. Allt med visum, försäkringar, vaccin, biljetter, destinationer, sevärdheter, spruckna planer, nypåfunna planer, hotell, valutaförändringar, ja, gudarna ska bara veta vad jag har gett mig in på! Nog visste jag att det skulle ligga en hel del arbete bakom denna resa, men jag kunde aldrig föreställa mig detta! Men nu vet jag ju hur mycket tid det kräver & vet vad jag ger mig in på om jag ska göra om detta nästa vinter igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>